Welkom! Start met minder zelf doen

Wat leuk dat je meedoet aan het mini programma Minder zelf doen!

Bekijk de video’s en doe de opdrachten met behulp van de downloads die je onder elke video vindt. Ik weet zeker dat het je gaat helpen om minder zelf te oen: op de lange én op de korte termijn.

Laat nadat je de video’s hebt bekeken een berichtje achter onder de video, ik reageer altijd persoonlijk op hetgeen je schrijft!

Wil je de video (terug) zien waarin je me hoort vertellen over de flip-overvellen die achter me hangen in deze video, klik dan hier.

Nog even praktisch:

In het linker menu zie je de verschillende video’s die bij dit mini programma horen. Om ervoor te zorgen dat je niet overspoeld raakt met informatie en je echt even de tijd neemt om de oefeningen bij de video’s te doen, komen de video’s om de drie dagen beschikbaar. Je kunt al wel zien welke video’s er nog aan zullen komen.

Je kunt onder video’s een bericht achterlaten. Ik vraag je regelmatig om dat te doen. Op die manier kan ik jou namelijk het beste ondersteunen om minder zelf te doen. En het is voor andere deelnemers ook leuk om reacties te lezen. Wil je dat iedereen een foto van jou ziet? Of wil je je naam aanpassen? Klik dan op ‘dashboard’ links bovenin. Daarna op ‘bibliotheek’ links bovenin. En vervolgens op de zwartwit profielfoto rechts bovenin en klik op ‘instellingen’. Je kunt dan invullen wat jij wilt dat anderen zien. Je kunt daar ook je wachtwoord aanpassen.

Bij elke video kun je de snelheid van afspelen aanpassen, zoals je op de afbeelding hieronder ziet. Klik op het tandwiel en kies de snelheid die bij jou past.