Word de leidinggevende die je wilt zijn

Met het Superkrachten programma ontstaat verandering voor jou en je medewerkers.

Ontwikkel jezelf, jouw omgang met medewerkers en de inrichting van je organisatie.

Training tijd en rust voor managers

Jezelf

Je krijgt een spiegel voorgehouden en ontdekt waarom jij doet wat je doet. Je leert je energie anders in te zetten: hierdoor krijg je tijd en rust. 

adoptiecurve

De medewerkers

Je doorbreekt de vicieuze cirkel die je met medewerkers doorloopt. Je maakt tijd vrij voor potentiële superkrachten, waardoor niet jij, maar zij de kar trekken en anderen meenemen. 

bloemrood

De organisatie

Door medewerkers expliciet eigenaar te maken van operationele doelen en de overlegstructuur om te draaien, organiseer je een bottom-up context. Een omgeving waar eigenaarschap bij medewerkers vanzelfsprekend is. Een organisatie die werkt!

Doe mee met het Superkrachten groepsprogramma en dit is wat je krijgt:

6 modules Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe module. Iedere module bestaat uit 6 tot 11 korte video’s: in totaal ongeveer 45 minuten per module. In de video's vertel ik je, met veel (persoonlijke) voorbeelden en gerichte opdrachten, hoe jij de volgende stap kunt zetten om de leidinggevende te zijn die je wilt zijn. Elke module bevat een aantal opdrachten die je zelf kunt uitvoeren met de downloads en als afsluiting beantwoord je een aantal vragen over hetgeen je in de module hebt gedaan/ geleerd.

3 bijeenkomsten in Utrecht Samen met de andere leidinggevenden neem je 5 uur de tijd om jouw thema's echt beet te pakken. We genieten we van een heerlijke lunch en gaan pragmatisch en op een leuke manier aan de slag.

3 online groepsbijeenkomsten In deze sessies stellen jullie elkaar en mij vragen over de modules en wat je in de praktijk tegenkomt. De andere bijeenkomsten zijn via MS Teams, achteraf terug te kijken en duren 1,5 uur.

Groepsapp Als groep besluiten jullie in de eerste bijeenkomst of we een WhatsApp- of Signal-groep maken, waarin je al je vragen, obstakels én succes kunt delen. Ik reageer daar persoonlijk op én uiteraard zal je ook reacties krijgen van andere deelnemers. Want je bent niet de enige... er zijn heel veel mensen zoals jij die niet altijd de leidinggevende zijn die ze willen zijn.

Tools Je krijgt toegang tot alle tools, technieken en templates die helpen om eigenaarschap te organiseren. Je vindt hier ook hulpmiddelen voor jouw medewerkers om de operationele resultaten te verbeteren.

En uiteraard krijg je een exemplaar van het boek Superkrachten!

50% korting voor je collega!! Wanneer je samen met een collega deelneemt, krijgt de tweede deelnemer 50% korting op het programma!

superheld_met_superkrachten

Data 2023

Online modules vanaf 31 maart.

Fysieke bijeenkomsten zijn van 9:30-14:30 in Hygge, Goeman Borgesiuslaan 77, Utrecht.

Online groepssessies van 12:30-14:00 via MS Teams.

  • 21 april (Hygge),
  • 26 mei (online),
  • 16 juni (online),
  • 8 september (Hygge),
  • 6 oktober (online),
  • 10 november (Hygge).

 

Doe mee voor €2497

Of met z'n tweeën voor €1872 per persoon

Schrijf je hier in:

Maak het verschil voor je klanten, voor je medewerkers en voor jezelf.

Als medewerkers superkrachten worden, verbeteren de operationele resultaten en krijg jij meer tijd en rust. 

UIOTbyd0TOeGJoHZLlFK_DSC06927
Stimuleren van Eigenaarschap in ons bedrijf
Mijn eigen aandeel in contact met medewerkers en bestaande patronen
Geen taaie managementtraining maar interactief, inspirerend, herkenbaar en praktisch toepasbaar
Mijn teamleden zijn verantwoordelijk geworden voor een project